Voor inwoners

Multiskills programma's

Om mensen vaker en beter te laten bewegen is het belangrijk hen de kans te bieden om vaker te sporten. Elke sport brengt zijn eigen unieke eigenschappen met zich mee. Deze eigenschappen zijn de reden waarom mensen een bepaalde sport wel / niet leuk vinden en er waarschijnlijk ook wel / niet bedreven in zijn. Het beoefenen van verschillende sporten heeft veel voordelen. Zo gebruikt je lichaam andere spieren en stimuleer je de hersenactiviteit doordat er andere vaardigheden en acties van je worden verwacht. Middels Transfers Of Learning werken sporten versterkend ten opzichte van elkaar. Door kinderen al vanaf jonge leeftijd meerdere sporten te laten doen ontwikkelen ze een breed scala aan vaardigheden die ze later in alle sporten kunnen toepassen. 

Hoe mooi zou het dus zijn als je met 1 abonnement toegang hebt tot allemaal verschillende sporten? Bij Multiskills Friesland kan dit!
Multiskills Friesland heeft sportprogramma's voor een bepaalde periode. Door je op te geven voor de sportprogramma's heb je toegang tot alle sportactiviteiten die er op het programma staan. Multiskills Friesland zorgt ervoor dat uw kind welkom is bij de sportaanbieder. De sportaanbieder krijgt een financiƫle vergoeding per kind, per training. Zo is dit een win-win-win situatie. Op dit moment hebben we de multiskills programma's alleen voor kinderen tot en met 12 jaar lopen.